Apunta’t als tastos de vi a LABARRA Barna!

Aquest febrer, els experts en enologia de 156VINS inicien el cicle “Moments de vi” a LABARRA Barna.  El cicle consta de 5 sessions que conviden a conèixer el món vinícola a través de tastos amens i participatius, on jugarem a descobrir les característiques i peculiaritats dels vins catalans a través dels 5 sentits mentre passem una bona estona.

A cada sessió es tractarà una temàtica particular i es tastaran 5 vins diferents però amb característiques comunes:

  • La primera sessió del 22 de febrer, titulada “Autèntics Priorats”, girarà entorn a la idea que el Priorat ha tornat a renèixer amb uns viticultors que han sabut entendre la terra i representar-la en una ampolla. T’atreveixes a saber quin gust té el Priorat?
  • A la sessió del 21 de març “Vins de taula” descobrirem vins espectaculars que no formen part de cap D.O. Actualment les Denominacions d’Origen controlen les varietats i els vins que es fan a cada zona, però hi ha viticultors que prefereixen no entrar en aquestes regulacions. Apunta’t a aquest tast per a descobrir els seus motius.
  • El 18 d’abril jugarem amb “Varietats Foranes”: Als anys ’60 es van introduir a les nostres terres moltes varietats de raïm estrangeres amb les quals es creia que milloraven les existents. Què hi ha de cert?
  • El 23 de maig descobrirem “Vins Animals” i com el màrqueting s’ha introduït en el món vinícola buscant noves fórmules per atraure al possible client, des de l’etiquetatge, a la forma de l’ampolla o, fins i tot, batejant vins amb noms ben curiosos. En aquesta ocasió, junts descobrirem vins molt animals!
  • En la última sessió del 20 de juny titulada “5 sota 5” aprendrem que es poden trobar vins sorprenents per menys de 5€. No cal gastar-se grans fortunes per beure vins més que satisfactoris. Gaudeix d’alguns d’ells!

Pots gaudir de cada tast per 15€, i també pots fer-los tots per tan sols 65€.

Tots els tastos es faran a Barna en dilluns a la tarda de 19:30h a 21h i, en acabat, LABARRA et convida a uns pintxos!

Per inscriure’t només cal que omplis aquest formulari. Afanya’t, que les places són limitades!

Search

Popular Posts