#súmatalrosa contra el CÀNCER DE MAMA

Demà 19 d’octubre, Dia Internacional contra el Càncer de Mama, a #labarratapasbar ens tornem a sumar un altre any més al rosa. El nostre local s’omplirà de decoració d’aquest color i d’ampolletes rosa de Solán de Cabras durant tot el dia. A més durant tot el dijous donarem 0,5€ a l’Associació Espanyola contra el Càncer de Mama (AECC) per cada like aconseguit en el post que publicarem a Facebook. Així que no t’oblidis de compartir-ho per ajudar-nos a aconseguir la màxima difusió!

 

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals. A Espanya es diagnostiquen al voltant de 25.000 nous càncers de mama a l’any (dades del càncer de mama a Espanya 2016). Podem dir que 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida.

 

Afortunadament també és un dels tumors amb millor pronòstic i majors índexs de supervivència (83% als cinc anys del diagnòstic).

 

#Súmatalrosa amb nosaltres, solidaritza’t, dóna’ns un like i comparteix en Facebook per lluitar junts contra el càncer de mama!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts