Concurs “El Sant Jordi més happy”

21 d’abril de 2016

Ja tenim la foto guanyadora del concurs: FELICITATS ANNACOROIG!

Per haver enviat la foto més happy t’emportes un sopar per a 2 persones a LABARRA Barna per la nit de Sant Jordi i un macropot de happy pills! Esperem que ho agudeixis molt!

annacoroig

En cas que la guanyadora no accepti el premi, aquestes són les fotografies en reserva:

Veure les imatges originals:

Moltes gràcies a tots els participants del concurs! Ha estat un plaer haver vist els vostres moments més happies! 🙂

Ens veiem al proper concurs de LABARRA!


13 abril 2016

Enguany volem celebrar Sant Jordi de la forma més happyper això et convidem a participar al sorteig d’Instagram en què podràs guanyar un sopar per a dues persones a LABARRA Barna la nit del dissabte 23 d’abril i un macropot de llaminadures de Happy Pills com aquest:

¿Què és una foto happy? Doncs pot ser una imatge d’aquell dia que et va sortir rodó, d’aquell moment que et pixaves de riure, d’una de les bogeries que has fet amb els teus amics o del teu moment més romàntic… Happy és amor, il·lusió,  diversió, emoció, satisfacció, plaer… En definitiva, pots penjar qualsevol imatge d’una cosa, persona o moment que t’hagi fet infinitament feliç. LABARRA i HappyPills estem segurs que la felicitat no és la meta, sinó el camí i volem veure com el gaudeixes 😉

Participar és molt fàcil, només has de penjar la teva instantània més happy a Instagram, etiquetar-la amb el hashtag #LABARRAHappyPills i fer-te seguidor/a de @labarratapasbar i @happypillsofcl a aquesta xarxa social.

Pots penjar les teves fotos fins al dimecres 20 d’abril a les 23:59h ja que el 21 d’abril un jurat format per la gerència del restaurant escollirà la foto més happy de totes i farà l’entrega del premi. Es comunicarà personalment al guanyador i es farà públic a través dels canals de comunicació de LABARRA i Happy Pills.

Consulta les bases legals aquí >

Search

Popular Posts