Feliç Single’s Night!

A LABARRA ens revelem contra Cupido i el seu gran dia, el 14 de febrer, el Dia dels Enamorats, celebrant la Single’s Night!

Sí, sí, ho has llegit bé, una nit dedicada única i exclusivament als solters. I és que el 13 de febrer és el Dia Mundial del Solter. El dia dels que no tenen parella, d’aquells que no han de donar explicacions a ningú sobre el que fan o deixen de fer, dels que poden dedicar tot el temps al que els ve de gust i inverteixen els seus estalvis en el que més els agrada. Si t’hi sents identificat, FELICITATS, estàs convidat a la festa!

Per celebrar-ho, a LABARRA hem preparat la Single’s Night. La celebrarem el 13 de febrer a partir de les 21h al nostre restaurant de Barcelona on tindrem una taula per 20 (10 homes i 10 dones) reservada exclusivament per singles. Podreu gaudir d’un menú degustació amb pintxos, platets, beguda i postres + un cocktail de regal per allargar la vetllada per 30€. Una genial oportunitat per conèixer gent nova, divertir-se i celebrar la llibertat de la solteria!

Single'snight (2)

 

Pots apuntar-te amb altres amics/es singles trucant al 93 532 76 14 i indicant que reserves per la Single’s *Night. Afanya’t, que només hi ha 20 places disponibles!

Search

Popular Posts