Neix LABARRAⓇ MIDTOWN, el nostre tercer restaurant

Comencem l’any amb l’obertura LABARRA Midtown (c/Rosselló 231), el nostre tercer restaurant a la província de Barcelona. El nou local segueix la mateixa proposta gastronòmica i d’experiència que els altres dos establiments. Bon producte, senzillesa, originalitat i ambient modern i amb estil propi és el seu segell inconfusible.

El nou restaurant té 550m2 i una capacitat per a 160 comensals. Ubicat en una zona privilegiada de l’Eixample barcelonès, l’espai fusiona la modernitat i la senzillesa al més pur estil novaiorquès. El local és ample i original, perfecte per a sopars d’amics o de grups. Flors naturals, butaques folrades, làmpares de vímet, tamborets de color plata, llum blavosa i tènue i materials industrials creen un ambient amb personalitat pròpia.

La carta, amb més d’un centenar d’opcions, es basa en pintxos bascos, tapes i plats per a compartir. A més, ofereix una carta de còctels.

 

FITXA TÈCNICA

C/Rosselló 231

Horari: Obert tots els dies (de dilluns a dimecres fins la 1:00h / dijous fins la 1:30h, divendres i dissabte fins les 2:00h i diumenge fins les 00h)

Preu mitjà carta: 28€ / Menús migdia (dilluns a divendres): 14,80€, 16,80€ i 19,80€

Comensals: LABARRA Midtown 160

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts