LABARRA SOLIDÀRIA 2016-2017

Per segon any consecutiu estem molt contents d’haver col.laborat amb la campanya solidària #campanyadejoguines #elsseusdretsenjoc que Creu Roja Joventut engega cada Nadal. Per cada taula que s’ha ocupat durant la campanya per dinar o sopar a Labarra Barna i Cugat hem fet una donació per poder comprar joguines pels infants més necessitats de Catalunya.

Superant les xifres de l’any passat aquest any hem recaptat 112 joguines solidàries no bèl·liques d’Eurekakids Sant Cugat.

Aquesta és la 24ena edició de la campanya, que s’ha convertit en un dels referents solidaris més importants del país, amb més de 70.000 joguines per a més de 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

La campanya ha tingut el doble objectiu de recollir joguines i de promoure el dret a jugar i el seu valor educatiu. Per això, les joguines repartides no són ni sexistes, ni bèl·liques. També són joguines noves, entenent que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació de les seves llars.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts