Estrenem carta de cocktails!

Aquest mes a LABARRA hem estrenat la nova carta de Cocktails by Cocteling, una àmplia oferta de long drinks en línia amb la cuidada gastronomia i en la clau classual (elegant i casual) que identifica als nostres restaurants.
A la nova carta podreu trobar 3 classes de combinats: els aperitius, els  cocktails i els gins.

Els aperitius es caracteritzen per ser reversions dels tradicionals “made in LABARRA”, com el Bloody Mary o el Spritz que es converteixen en el Cherry Mary, canviant el vodka per “fino”, i en el Spritzer, al que se li ha afegit un tropical toc de plàtan.

Els cocktails també estan orientats a clients crítics i amb ganes de ser sorpresos. cocktail LABARRAD’aquesta forma, el convencional Whisky Sour es converteix en Xocolata Sour; al Mojito de sempre se li afegeix fruita de la passió per aportar un toc d’exotisme i al glamurós Manhattan es converteix en Latin Manhattan gràcies al rom dominicà.

En els Gins trobem infinitat de referències: des dels més coneguts fins als Gins més selectes com el Jodhpur, el Gin Mare, el Bulldog, el Saffron o el G’Vine, per crear combinats al gust del client amb tòniques premium aromatizadas amb cardamom, espígol, pebre rosa o flor de taronger.

La carta inclou 15 combinats i més de 20 ginebres que conviden a conèixer el vast món del cocktail i a experimentar amb cadascuna de les creacions. El resultat final són uns “cocktails LABARRA” originals, sofisticats i fàcils de beure.

Ja podeu provar la nova carta i donar-nos vostra opinió. El nostre objectiu és tenir una carta dinàmica, que s’actualitzi sovint incorporant nous sabors al gust dels nostres seguidors.

 

copas_cocktails

 

Veure la carta de cocktails aquí >

Search

Popular Posts