Aquesta primavera, a LABARRA et posem encara més guap@

Gaudir de LABARRA et senta bé, però a partir d’ara encara més. Ens hem unit a L’Oreal Professionnel i Cebado per donar-ho tot per tu (#allforyou) i posar-te encara més guap@!

Si véns a dinar o a sopar a LABARRA et regalarem un val per un tractament regenerador capil·lar (PRO FIBER de L’Oreal Professionnel) valorat en 20€. Podràs realitzar-lo en qualsevol dels centres Cebado participants. A més, si véns en els horaris concertats, un expert de Cebado et farà un diagnòstic capil·lar gratuït in situ. (Horaris: dimecres 25/05 de 19:30h a 22h, dimecres 30/05 de 12:30h a 15h i dimecres 6/06 de 19:30h a 22h) 

portada-concurso-cat

Però encara hi ha més! Si participes al nostre concurs d’Instagram pots guanyar una completíssima sessió de perruqueria by Cebado! Només has de:

  1. Fer-te una foto divertida a l’stand de L’Oreal Professionnel que trobaràs a LABARRA Barna
  2. Pujar-la a Instagram amb el hashtag #ALLFORYOU i seguir a @labarratapasbar, @lorealprospain i @cebadooficial.
  3. Cada 15 dies, triarem la foto més divertida i el seu autor/a guanyarà una sessió completa de perruqueria a un centre Cebado que inclou assessoria d’imatge, styling de pentinat, tractament regenerador i spa, i un lot de productes PRO FIBER de L’Oreal Professionnel amb xampú, condicionador, mascarilla i protector tèrmic.

Pots pujar les teves fotos fins al 29 de juny.

Desmelena’t i participa!

 

Veure les bases legals aquí >

Search

Popular Posts