Concurs Dia Mundial de la Fotografia

A LABARRA ens apassiona captar moments especials, i sabem que a vosaltres també, no dissimuleu! Per això volem celebrar amb vosaltres el Dia Mundial de la Fotografia! Què faríem sense selfies, reposts ni vídeos de gossets? Seria una tragèdia!

Però no patiu, que no ho haurem de comprovar pas! Per celebrar-ho, us proposem un nou concurs d’Instagram en què podreu guanyar un sopar per a dues persones a LABARRA Barna.

Com participar? Només heu de penjar una instantània (o les que vulgueu!) ben original a LABARRA Barna o LABARRA Cugat a Instagram, etiquetar-la amb els hashtags #LABARRAtapasbar i #fotoconcursolabarra, etiquetar la foto amb @labarratapasbar i seguir @labarratapasbar a aquesta plataforma.

Què heu de fer? Deixeu volar la vostra imaginació! Podeu penjar imatges de qualsevol tipus, tot s’hi val! Sol, acompanyat dels teus amics, disfressats de mariatxis o de cap per avall mentre demanes a la barra. Recordeu que el requisit més important és que siguin singulars i diferents per demostrar que sou tan únics com LABARRA.

Teniu temps fins diumenge 3 de setembre. El dia 7 de setembre escollirem la més original i contactarem personalment al guanyador. També es farà públic el seu nom a través de les xarxes socials de LABARRA.

Molta sort, endavant!

 

Consulta les bases legals aquí

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts