Aquest desembre tasta els àpats més solidaris

Entre els dies 1 i 24 de desembre, a LABARRA col·laborem amb la campanya solidària #lajoguinaeducativa que Creu Roja Joventut engega cada Nadal.  Per cada taula que s’ocupa per dinar o sopar a LABARRA Barna i Cugat farem una donació per comprar joguines per als infants més necessitats de Catalunya. D’aquesta manera, menjar a LABARRA ara és més solidari que mai.

imatge-cartell

El dia 27 de desembre farem recompte de la recaptació i entregarem l’import aconseguit a Creu Roja en forma de joguines noves i no bèl·liques d’Eureka Kids Sant Cugat que seran regalades el dia de Reis.  Sota el lema “Hi ha moltes Joguines. Tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat”, Creu Roja vol cobrir les necessitats de milers de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

Aquesta és la 23ena edició de la campanya, que s’ha convertit en un dels referents solidaris més importants del país, amb més de 29.000 infants atesos i 80.000 joguines recollides el 2014/2015. Creu Roja canalitza, així, la gran resposta social de solidaritat a l’entorn del Nadal perquè cap infant es quedi sense joguina.

Amb aquesta campanya iniciem el projecte #LABARRASolidaria, un hashtag que dóna nom al conjunt d’accions solidàries que emprendrem i que podràs consultar al nostre blog i a les xarxes socials.

Search

Popular Posts