Un altre any amb els més petits!

Per tercer any consecutiu estem molt contents d’haver col.laborat amb la campanya solidària #campanyadejoguines #elsseusdretsenjoc que Creu Roja Joventut engega cada Nadal. Per cada taula que s’ha ocupat durant la campanya per dinar o sopar a Labarra Barna i Cugat hem fet una donació per poder comprar joguines pels infants més necessitats de Catalunya.

Si fem la suma d’aquests tres anys hem aconseguit recaptar més de 200 joguines solidàries no bèl·liques d’Eurekakids Sant Cugat.

Aquesta és la 25ena edició de la campanya, que s’ha convertit en un dels referents solidaris més importants del país, amb més de 70.000 joguines per a més de 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

La campanya ha tingut el doble objectiu de recollir joguines i de promoure el dret a jugar i el seu valor educatiu. Per això, les joguines repartides no són ni sexistes, ni bèl·liques. També són joguines noves, entenent que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació de les seves llars.

Keep going !!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts