15 novetats de LABARRA que has de conèixer

Si fa dies que no visites LABARRA, tens 15 noves propostes per descobrir. Nous pintxos, tapes i plats per compartir i alguna picada d’ullet a la cuina japonesa, mexicana o italiana. I, com sempre, amb producte fresc de qualitat i tot acabat de fer. Cuina de mercat, sense artificis, i amb sabors autèntics. Però anem amb les novetats:

1. Nous pintxos: el del nord, amb musclos en tempura; el pintxo cremós, un gratinat de brandada de bacallà i pebrot rostit; el Cibeles, un panet al vapor amb calamars i maionesa de coriandre que reversiona el madrileny “bocata de calamares”; i el tartar trufat, un steak tartar tallat a ganivet amb rovell trufat.

2. Noves tapes: ampliem les opcions per a un bon vermut amb olives gordal farcides amb musclos i anxoves, la llauna de musclos tebis a la marinera i els xampinyons de bosc saltejats amb ibèric i bunyols cremosos de patata i bacallà.

3. Nous plats: entre les novetats, propostes healthy com el greenpatxo (gaspatxo d’espinacs) i amanides sanes i fresques per mantenir la línia: la d’espinacs frescos, “lemon grass” i pera i la de burrata amb rúcula, pesto i tomàquet sec al més pur estil italià. Per als amants del peix, una proposta mexicana: el ceviche de gambes amb mango, i una de japonesa, el sabu sabu de salmó amb sopa miso.  Ah! I no ens podem descuidar les ostres! En tenim en tempura amb salsa agredolça que estan per llepar-se els dits!

pincho_cibeles sabusabu

 

 

 

 

 

 

IMG_0480IMG_0506

 

Si vols descobrir totes les novetats de LABARRA, consulta la nostra carta aquí o, millor, vine a tastar-les!

Document-page-001

Search

Popular Posts