LABARRA estrena nova carta!

Rebem l’hivern amb nous plats!

 

L’hivern ja és aquí i segons l’Agència Estatal de Meteorologia AEMET, aquest està sent de moment, un dels més freds dels últims anys. Amb ell i per afrontar aquests mesos de fredes temperatures, us presentem les novetats gastronòmiques, perquè pugueu gaudir-los amb els millors sabors d’aquesta època de l’any.

 

A LABARRA seguim apostant pels productes frescos, tradicionals i de qualitat perquè gaudeixis de cada plat, de tots els ingredients i de tots els seus sabors.

Per això, algunes de les novetats culinàries per a aquesta nova temporada són:

Tapes i pintxos

-Humus de cigrons amb formatge

-Ensaladilla de patata amb ventresca i anxoa

-Original fish and chips (daus de bacallà en tempura)

-Provolone amb patata i sobrasada

-Nord… Polpa d’alberginia amb sardina fumada

-Marítim… Bou de mar i gambes

 

Amanides i aperitius:

-Matrimoni, seitó farcit amb crema d’anxoves

-Síndria graella amb formatge de cabra i sorra de festucs.

 

Carns:

-Hamburguesa trufada amb champis

-Crepe de roast beef amb mostassa de tòfona

 

Altres:

-Braves a la nostra manera amb assortit de salses curry groc, BCN Thai i LABARRA

-Ous estrellats, patata i cabrejats amb tomàquet picant

-Brandada de bacallà  amb tomàquet italià

-Assortit d’ostres: (francesa natural, ikura i ceviche)

 

I molt nous plats t’esperen a LABARRA!

 

Us esperem de Dilluns a Diumenge de 13h a 17:30h i de 20h a 1h en qualsevol dels nostres restaurants; #LABARRACugat, #LABARRAMidtown o #LABARRAWestside.

Per a més informació o reserves, podeu trucar-nos  o consultar la web.

LABARRA BCN Westside
93 532 76 14
Carrer Comte d’Urgell, 240, 08036 Barcelona
barna@labarra.cat

LABARRA Cugat Centre
93 667 27 72
Plaça dels Quatre Cantons, 3, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
santcugat@labarra.cat

LABARRA BCN Midtown
93 595 90 09
Rosselló, 231, 08008 Barcelona
rossello@labarra.cat

L’hivern es viu a LABARRA!

 

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Popular Posts