Nou mes, nou curs, nova temporada i… Nous plats a la carta de LABARRA!

Sí, sí, ho esteu llegint bé… a LABARRA tenim fins a 7 novetats que et faran entrar ganes de voler-ne més. Les vols conèixer?

1. Tapes: tres fregidets nous per a llepar-te els dits com les gambetes vermelles per menjar senceres, els xipirons o el peixet de temporada i, un remenat de gírgoles per començar a deixar enrere l’estiu i donar la benvinguda a la tardor. Totes elles per compartir (o no) amb una bona ració de pa de coca amb tomàquet.

2. Pintxos: un de molt anglès, el British amb roast beef, rúcula i mostassa; i un de molt espanyol, el ‘Porquet’ amb garrí desossat en fons de carn.

3. Un plat casolà de brandada de bacallà que segur que et recordarà al que feia la teva àvia i on sucaves pa.

4. I per últim: una versió molt original d’ostres amb ceviche mexicà.

GambesI per si això fos poc, us portem 7 novetats en vins, perquè un bon sopar amb amics també es mereix bons vins.

En vins blancs estrenem un Albariño amb D.O. Rías Baixas; en rosats un nou Pinot Noir + Chardonnay de Costers del Segre; en negres un Tempranillo de La Rioja i dos Cabernet Sauvignon, un argentí i l’altre de Costers del Segre; i, per últim, dos nous espumosos Pinot Noir.

 

MontaditoAra teniu dues opcions per tastar totes aquestes novetats: clicar a la carta i quedar-vos amb les ganes o… venir a tastar-les totes!

Us hi esperem!

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
Sobre l'autor